Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με courier

Οι αποστολές εντός Ελλάδος γίνονται μέσω ΕΛΤΑ courier. Οι αποστολές εκτός Ελλάδος γίνονται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ/EMS).

Οι παραγγελίες δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής αν το ποσό είναι άνω των 30€. Για παραγγελίες έως και 30€ το κόστος αποστολής είναι 5€.

Ο συνολικός χρόνος παράδοσης περιλαμβάνει το χρόνο επεξεργασίας και το χρόνο αποστολής. Θα σας δοθεί ένας αριθμός παρακολούθησης (tracking number).

Μόλις η εταιρεία μας δώσει τον αριθμό παρακολούθησης (συνήθως την επόμενη μέρα της παραγγελίας), θα λάβετε ένα ενημερωτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον εν λόγω αριθμό.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα Distinct που βρίσκεται στην οδό Γρυπάρη 116 και Ιφιγενείας στην Καλλιθέα, Αθήνα. Παρακαλούμε να συμπληρωθεί στο πεδίο των σημειώσεων στην ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Διεθνείς αποστολές

Προσφέρουμε διεθνείς αποστολές σε όλο τον κόσμο μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ/EMS). Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες τοποθεσίες που δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ή η αποστολή έχει κάποια ιδιαιτερότητα. Εάν τυχαίνει να βρίσκεστε σε μια από αυτές τις χώρες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Τέλη εκτελωνισμού και φόροι

Τα τέλη εκτελωνισμού και οι φόροι είναι ευθύνη κάθε αγοραστή. Οι χρεώσεις τελών και οι τοπικοί φόροι εξαρτώνται από την τελωνειακή πολιτική της χώρας σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερωθεί γι ‘αυτό.

Χρόνος αποστολής

Ο χρόνος αποστολής ποικίλλει ανάλογα με την τοποθεσία, τις τοπικές αργίες, τις καιρικές συνθήκες και τον χρόνο εκτελωνισμού.

Εκτιμώμενος χρόνος αποστολής:

  • Ελλάδα: 3-7 εργάσιμες ημέρες
  • Ευρώπη: 10 εργάσιμες ημέρες
  • Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς: 10-20 εργάσιμες ημέρες
  • Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία: 10-20 εργάσιμες ημέρες
  • Κεντρική και Νότια Αμερική: 20-30 εργάσιμες ημέρες
  • Ασία: 10-20 εργάσιμες ημέρες

Αν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε.

back to top
Top
elΕλληνικά

Καλάθι αγορών

×