Μέθοδοι Πληρωμής

PayPal

Το PayPal είναι μια από τις ασφαλέστερες και ευκολότερες μεθόδους αποστολής και λήψης χρημάτων στο διαδίκτυο. Επιπλέον, οποιοδήποτε θέμα συναλλαγής μπορεί να επιλυθεί μέσω του κέντρου επίλυσης διαφορών. Αυτό δίνει και στα δύο μέρη (πωλητή και αγοραστή) την επιλογή ασφαλών συναλλαγών. Τέλος, σε περίπτωση που χρειαστεί να επιστρέψετε το προϊόν, το Paypal σας δίνει μια επιστροφή χρημάτων από τα έξοδα αποστολής.

Διαδικασία 

1. Αφού δείτε τα προϊόντα σας στη σελίδα του καλαθιού αγορών, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Buy with PayPal. Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο του PayPal.
2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας PayPal ή δημιουργήστε ένα νέο αν δεν έχετε ένα.
3. Συμπληρώνετε μόνο το username και τον κωδικό σας και επιλέγετε την κάρτα ή τον λογαριασμό που θα γίνει η χρέωση χωρίς να συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

Η πληρωμή σας φαίνεται άμεσα, η απόδειξη της αγοράς σας αποστέλλεται στο mail σας και η διαδικασία της αποστολής της παραγγελίας σας ξεκινάει δίχως καθυστέρηση.

Πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με πληρωμή μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.

Διαδικασία

1. Με την ολοκλήρωση των αγορών σας, πατώντας το κουμπί Checkout στο καλάθι αγορών θα μεταφερθείτε στην σελίδα όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

2. Στη συνέχεια, στο πεδίο με τίτλο Payment Method, επιλέγετε Pay by Credit Card.

3. Θα μεταφερθείτε στη σελίδα διεκπεραίωσης πληρωμών του Stripe για να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Κατάθεση σε λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος

Ο αριθμός λογαριασμού για κατάθεση απευθείας σε λογαριασμό είναι ο 05300437372

IBAN:  GR81 011 0053 000 000 5300 437 372

Δικαιούχος ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Παρακαλούμε στην αιτιολογία βάλτε το όνομα που καταχωρήσατε στην παραγγελία σας. Μόλις η κατάθεσή σας γίνει ορατή θα ξεκινήσει και η επεξεργασία της παραγγελίας σας.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι δεν δεχόμαστε πληρωμές με αντικαταβολή.

back to top
Top
elΕλληνικά

Καλάθι αγορών

×